NB: Hvis lyset har vært på tidligere, sjekk at du har satt lyssyklusen riktig: https://app.intercom.com/a/apps/vpzeeynm/articles/articles/5409758/show

Vi har dessverre opplevde noen tilfeller hvor kontakten til ledningen til lyset sitter dårlig. Dette skyldes rett og slett dårlig lodding i produksjon.

Dette kan føre til:

• Lyset aldri skrur seg på (det funker ikke)

• Lyset skrur seg på hvis du "flytter litt" på kabelen

• Kontakten faller av hvis du flytter på lyset/røsker i ledningen

Hvis dette skjer med deg, ta kontakt med oss (ved å trykke på meldings-ikonet nede til høyre) så skal vi hjelpe deg med en reparasjon eller erstatningsdel så fort som mulig.

Legg gjerne ved bilde og en god beskrivelse, så kan vi hjelpe deg best mulig :)